1. Nobina Danmark /
  2. Job hos Nobina /
  3. Nobina som arbejdsgiver /
  4. Vil du være buschauffør ved Nobina A/S ?

Vil du være buschauffør ved Nobina A/S ?

Vi søger buschauffører til faste stillinger samt chauffører, der kan træde til ved ferie og sygdom.

Nobina A/S er et datterselskab af Nobina AB, der er Nordens største busselskab. Med cirka 4.000 busser og 13.000 ansatte fordelt mellem Norge, Sverige, Finland og Danmark sørger vi for at hverdagen hænger sammen for vores rejsende.

Vores arbejdskultur præges af vores virksomhedsvision, nemlig at alle skal ønske at rejse med os. Derfor er det vigtigt for os at yde en daglig service i særklasse.

Vi stræber efter en jævn alders- og kønsfordeling med en etnisk og kulturel mangfoldighed. Derfor opfordrer vi dig til ansøge, lige gyldig kulturel baggrund og køn.

smiling drivers

Personlige egenskaber

Jobbet som buschauffør kræver mere end bare at køre en bus sikkert gennem trafikken. Det er vigtigt at kunne være mødestabil og at kunne forholde sig roligt under stressede situationer og miljøer. Du skal samtidig være præcis i dit arbejde som chauffør – både i trafikken, og i dit møde med passagererne. Dette betyder, at du både skal kunne køre kundevenligt og miljørigtigt, være serviceminded og interesseret i at yde god kundeservice. Du skal samtidig kunne fungere professionelt og være i stand til at hjælpe passagererne

Du skal kunne køre kundevenligt og miljørigtigt, være serviceminded og ikke mindst interesseret i at yde god kundebetjening. Derudover kræver jobbet også at du er god til at tale med mennesker. Du skal kunne fungere professionelt og være i stand til at hjælpe vores passagerer på en rolig måde. Vi giver dig en grundig oplæring inden du bliver sendt ud i trafikken, så du ved præcis hvad du skal gøre for at give vores passagerer og dig selv en behagelig og problemfri rejse.

Dine kvalifikationer

  • Du har erhvervskørekort til bus og chaufføruddannelsesbevis, samt BAB-bevis.
  • Du kan tale, skrive og forstå dansk.
  • Du skal kunne fremvise ren straffeattest

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, gode kollegaer samt en selvstændig og udfordrende hverdag.

 

Hvis dette lyder som noget for dig, så brug linket nedenunder og ansøg i dag!

Ledige stillinger

Copyright Nobina 2024