1. Nobina Danmark /
  2. Job hos Nobina /
  3. Nobina som arbejdsgiver

Nobina som arbejdsgiver

Nobina er Nordens største offentlige transportvirksomhed med 13.000 ansatte, som hver især er en vigtig del af hverdagen for millioner af mennesker. Vi kører bus, arbejder på et værksted, på et kontor, med trafikstyring eller udvikler fremtidens smarte trafikløsninger. Vores ambition er en arbejdsplads, der hilser forskelligheder velkommen og udnytter alle medarbejderes kompetencer, engagement og muligheder.

Hvad er det bedste ved dit job?

At det, jeg og mine kolleger gør, påvirker så mange menneskers hverdag. Men der er også noget andet der er sværere at forklare. Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder inden for transport og logistik, og aldrig før har jeg mærket så tydeligt, at jeg ER min virksomhed. Nu føler jeg, at jeg ER Nobina. Måske er det på grund af det stærke værdigrundlag vi har, måske er det fordi jeg føler, at jeg kan påvirke så meget i denne rolle.

Lena, trafikområdes chef

 

Hvorfor netop Nobina?

Hvis jeg har en god idé, ved jeg at den vil blive gennemført. Der er så meget energi her. Den stærke samhørighed, og at vi lever efter vores værdier, at disse ord ikke bare er snak, de er vigtige for mig. Jeg får også frihed. Forudsat at jeg leverer, hvad jeg skal levere, er det ikke noget problem, hvis jeg har brug for at køre mit barn til svømmeskole eller arbejde hjemme fra en eftermiddag. Jeg føler, at ledere har stor tillid til deres medarbejdere.

Åsa, trafikplanlægger

Hvad er det bedste ved Nobina?

Mangfoldigheden af mennesker, der er her, og vores værdier. "Vi tager hinanden alvorligt" er det vigtigste for mig. Vi holder af vores passagerer og hinanden. Jeg ved hvor vigtigt det er, at jeg bekymrer mig om mine kolleger – og hvis min chef viser, at hun tager mig alvorligt giver jeg 200 procent.

Umud, gruppeleder

Copyright Nobina 2024