1. Nobina Danmark /
  2. Om Nobina

Om Nobina

Vi er Nordens største offentlige transportselskab. Med 13.000 ansatte fordelt over hele Skandinavien sørger vi for at hverdagen hænger sammen for dig. Det er ikke altid nemt, men vi er meget glade for, at du har valgt at slutte dig til os på vores rejse. Sammen kan vi gøre en forskel for miljøet!

Vi ønsker at bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Derfor udvikler vi teknologi, der reducerer miljø- og klimapåvirkningen, uden samtidig at sætte grænser. Vi forbinder byer og regioner, så du nemt kan komme i skole, på arbejde eller besøge dit livs kærlighed i den anden ende af landet. Gennem innovation og erfaring skaber vi også en rentabel og stabil virksomhed, der giver arbejde til tusindvis af mennesker. Vi er en virksomhed med en bred medarbejderstab, der kan dele erfaringer på tværs. Dette gør vores arbejdsplads til et sted, hvor et utal af kompetencer har mulighed for at blive delt og udviklet. På denne måde kan vi for at skabe en endnu bedre rejse for dig – og samfundet.

Det er vores måde at tage ansvar og vise respekt for hinanden og vores omverden. Sammen holder vi samfundet i bevægelse hver dag.

Copyright Nobina 2024