1. Nobina Danmark /
  2. Om Nobina /
  3. Vores vision

Vores vision

Vores ønske er, at alle skal have lyst til at rejse med os! Bag dette ligger der en drøm om at øge brugen af offentlig transport i Danmark. Både til gavn for miljøet, men også for at gøre din hverdag så let som mulig.

For at opnå vores vision skal det være let at rejse med os. Derfor skal der være klare køreplaner så du altid ved, hvornår du kan forvente at være fremme ved din destination. Dette betyder også, at vi skal opdatere om relevante ændringer i forbindelse med din rejse. Det skal også være nemt for dig at købe en billet, så du hurtigt og nemt kan stige på bussen når den ankommer. Din rejse skal selvfølgelig også være sikker, komfortabel og problemfri.

 

Bæredygtighed i alt, hvad vi gør

Det er vigtigt for os, at du er garanteret en bæredygtig rejse med os. Ikke kun for miljø- og klimapåvirkningen, men også økonomisk og socialt. Det betyder, at grøn omstilling også handler om familiens budget, vores kunders ressourcer til klimapåvirkning og tilgængelighed for alle.

Som Nordens største offentlige transportfirma kan vi gøre en forskel på alle disse områder. Ved at have tætte relationer med jer, der benytter vores service, og til de partnere vi samarbejder med, kan vi udnytte både vores egne og andres ressourcer så effektivt som muligt. Dette gør det positivt for dig, og for samfundet.

Styrke i tal

Selvom vi brænder for vores vision, er det ikke et mål vi kan nå alene. Men med hjælp fra vores passagerer, kunder og samarbejdspartnere kan vi gennem motiveret, pålideligt og gennemsigtigt arbejde nå vores vision. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os selv gennem feedback og ideforslag, der kan hjælpe os med at udvikle nye forbedrede trafikløsninger. Vi stræber derfor efter at udvise vores pålidelighed ved at tackle fælles mål i samarbejde med vores kunder.

Dette gør os i stand til at skabe endnu bedre rejser, der kan bidrage til de samfundsmæssige fordele vi ønsker at opnå: at tilbyde bæredygtige rejser til arbejde, skoleaktiviteter, familie og venner.

Sammen holder vi samfundet i bevægelse hver dag!

Copyright Nobina 2024