1. Nobina Danmark /
  2. Om Nobina /
  3. Vores vision – alle skal ønske at rejse med os

Vores vision – alle skal ønske at rejse med os

Nobinas vision "Alle ønsker at rejse med os" handler om, at vi ønsker at øge brugen af offentlig transport, både til gavn for miljøet og for at forenkle folks hverdag.

Landskap med buss från en drönare

For at opnå denne vision, skal det være let at rejse med os. Der skal være klare køreplaner, passagererne skal have relevante oplysninger om deres rejse, og køb af en billet skal være ukompliceret. Og ikke mindst skal selve rejsen være sikker, komfortabel og problemfri. 

Bæredygtighed i alt, hvad vi gør

Folk skal også kunne føle sig sikre på, at de altid vil rejse bæredygtigt med os. Ikke kun med hensyn til miljø- og klimapåvirkning, men også økonomisk og socialt. Alt, hvad vi gør, skal tage hensyn til bæredygtighedsperspektivet – fra familiens budget og vores kunders ressourcer til klimapåvirkning og tilgængelighed for alle.

 

Som Nordens største offentlige transportvirksomhed kan vi gøre en forskel på alle disse områder. Ved at skabe synergier og pleje tætte relationer til kunder og partnere kan vi udnytte både vores egne og andres ressourcer så effektivt som muligt. Det er positivt for den enkelte og hele samfundet. 

Styrke i tal

Vi kan ikke selv nå vores vision – for at gøre det har vi brug for hjælp fra vores passagerer, kunder og partnere og ved at være gennemsigtige, motiverede og pålidelige. Ved at være åbne for nye ideer, der gør os bedre, og ved at lede i udviklingen af nye, intelligente trafikløsninger. Pålidelighed i vores måde at samarbejde og tackle fælles mål med vores kunder.

 

Dette gør os i stand til at skabe endnu bedre rejser, der bidrager til de samfundsmæssige fordele, vi sigter mod at opnå: At tilbyde bæredygtig rejse til arbejde og skole, aktiviteter og familie og venner.

 

Fordi sammen holder vi samfundet i bevægelse hver dag.

 

Copyright Nobina 2023