1. Nobina Danmark /
  2. Job hos Nobina /
  3. En sikker rejse begynder i værkstedet

En sikker rejse begynder i værkstedet

For passagererne begynder rejsen når de stiger på bussen, og slutter når de ankommer til deres destination. Men hos Nobina er det hele ét stort kredsløb, der konstant arbejder, så vores passagerer kan blive ved med at rejse på enkel, sikker og bæredygtig måde.

Arbejdet på værkstedet er afgørende for, at Nobinas busser kan køre sikkert

Nobina har valgt at lave vedligeholdelse af busserne internt. Dette er en god løsning, både i forhold til økonomi og kvalitet. Vi køber dog få steder vedligeholdelse hos en ekstern operatør. Dette gør, at vi konstant kan vurdere og sammenligne vores egen vedligeholdsmæssige præstation. Det er altafgørende for vores virksomhed at busserne er i den absolut bedste stand. Dette sikrer os, at de først og fremmest kan køre sikkert. Men det betyder også at de samtidig kan være så trygge og indbydende for vores passagerer som muligt. Det kræver altså en ekstraordinær indsats både fra værkstedet og bilplejen at sætte vores busser i stand.

Fordi Nobinas kredsløb er forbundet og afhængige af hinanden, er samarbejdet mellem vores interne afdelinger afgørende. Hvis man som chauffør opdager en fejl i eller ved bussen, er det vigtigt at man beskriver fejlen så konkret som muligt. Så kan værkstedet hurtigere og nemmere rette fejlen med de rigtige metoder. På denne måde letter man fejlsøgningen og reparationshastigheden hos mekanikerne. Bussen kan derfor komme hurtigere tilbage på vejene, så passagererne igen kan benytte den når de skal rejse.

Copyright Nobina 2024