1. Nobina Danmark /
  2. Job hos Nobina /
  3. En sikker rejse begynder i værkstedet

En sikker rejse begynder i værkstedet

For den rejsende begynder busrejsen, når de stiger på bussen, og slutter når den rejsende ankommer til deres destination. Men inden for Nobina er det en løbende cyklus, der giver folk mulighed for at rejse på en enkel, sikker og bæredygtig måde. Her vil du møde nogle af dem, der arbejder med vedligeholdelse af busserne.

Arbejdet på værkstedet er afgørende for, at Nobinas busser kan køre sikkert

Nogle få steder køber Nobina vedligeholdelse hos en ekstern operatør, som konstant vurderes som et alternativ. Men alle andre steder har Nobina valgt at lave vedligeholdelsen internt – en god løsning både i forhold til økonomi og kvalitet. Vedligeholdelsen er alfa og omega for at busserne kan fungere, og også være trygge og indbydende for passagererne. Det kræver en stor indsats fra værkstederne og bilplejen.

Men i Nobinas kredsløb er alle dele forbundet og afhængige af hinanden for at den næste del kan fungere. Derfor er samarbejde også vigtigt. Det betyder for eksempel, at når en chauffør opdager eventuelle fejl i bussen, er det vigtigt klart at beskrive fejlen, så værkstedet kan rette den hurtigt og med de rigtige metoder. Dette letter fejlfindings- og reparationshastigheden for mekanikerne. Dette gør det til gengæld lettere for den næste chauffør – og i forlængelse heraf for passagererne.

Copyright Nobina 2023