1. Nobina Danmark /
  2. Om Nobina /
  3. Nobina genvinder to kontrakter hos Movia

Nobina genvinder to kontrakter hos Movia

Nobina genvinder to kontrakter hos Movia, til en samlet værdi af cirka 570 millioner kroner. Dermed fastholder og udbygger Nobina sit samarbejde med Movia. Samlet set omfatter de to kontrakter 24 nye elbusser. Den ene kontrakt har en kontraktperiode på 10 år med option på yderlige 2 år. Varigheden af den anden kontrakt fastlægges af Movia i oktober. Begge aftaler har driftsstart i december 2022.

Nordsjælland. Den ene kontrakt, med trafik i blandt andet Lyngby, Rudersdal og Gentofte, betyder en fortsættelse af det nuværende samarbejde, mens den anden kontrakt, med trafik i Furesø og Hillerød m.fl., betyder både en fortsættelse men også en udvidelse af vores samarbejde med Movia.

I alt omfatter de to aftaler 24 nye elbusser, hvilket giver både rejsende og samfund fordele i form af støjsvage køretøjer og bedre luftkvalitet.

- Vi er stolte over den tillid som Movia har vist os. Det betyder, at vi i fællesskab kan fortsætte med at udvikle den offentlig transport, der sætter passagererne i fokus samtidig med vi bidrager til den grønne omstilling, siger Bram Lauwers, administrerende direktør i Nobina Danmark.

For yderligere information kontakt venligst:

Mattias Gelinder, finans- & IR-chef
mattias.gelinder@nobina.com
+46 72 967 02 61

David Erixon, kommunikationschef
david.erixon@nobina.se
+46 72 967 02 84

Copyright Nobina 2024