1. Nobina Danmark /
  2. Om Nobina /
  3. Bram Lauwers udpeget som adm. direktør for Nobina...

Bram Lauwers udpeget som adm. direktør for Nobina Danmark

Bram Lauwers er blevet udpeget som administrerende direktør for Nobina Danmark og medlem af Nobinas koncernledelse. Bram har indtil nu haft haft en delt rolle som forretningsområdechef for Nobinas aktiviteter i det sydlige Sverige og Danmark og indtræder fuldt ud i rollen som administrerende direktør den 1. marts.

Med sine 22 år hos Nobina - senest som forretningsområdechef hos Nobina Sverige med en delt rolle som forretningsområdechef for Nobina i Skåne, Halland og Danmark - træder Bram Lauwers ind i den nye rolle som administrerende direktør for Nobina Danmark med vigtig strategisk og operativ erfaring inden for den kollektive trafik.  

− Jeg er glad for nu at kunne byde Bram Lauwers velkommen i rollen som administrerende direktør for Nobina Danmark: Med sin indgående viden om den kollektive trafik, sit engagement i Nobina og sin ledelseserfaring kan han nu med fuld kraft fortsætte denne indsats sammen med den danske organisation, siger Henrik Dagnäs, administrerende direktør og koncernchef hos Nobina. 

− Bram Lauwers fortsætter; jeg er både glad for og stolt over denne mulighed. I det seneste år har jeg lært den danske forretning, teamet og den kollektive trafik at kende i dybden. Nu at kunne fortsætte denne udvikling af både virksomheden og markedet er en spændende mulighed for mig og det danske team.  

 

For yderligere information, kontakt venligst: 

David Erixon, kommunikationschef 
david.erixon@nobina.se   +46 72 967 02 84 

Om Nobina 

Vi er Nobina. Med 13.000 medarbejdere i fire lande er vi Nordens største kollektive trafikvirksomhed. Hver dag, året rundt, vælger en million mennesker at rejse mere bæredygtigt med os. Fra nord til syd, i byerne og på landet. Til næste stoppested eller hele vejen hjem. Sammen med vores rejsende og ordregivere er vi store nok til faktisk at gøre en forskel. Fra et venligt smil og en behagelig busrejse til ny smart teknologi, der bidrager til flere fossilfrie rejser. En unik mulighed for at skabe forandring. 

Koncernen har aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland og havde i 2021/2022 en omsætning på næsten 13 milliarder svenske kroner. På det svenske og danske marked tilbyder Nobina også persontransporttjenester under varemærket Samtrans Göteborgs Buss, Telepass respektive Ørslev. 

Sammen skaber vi mobilitet i samfundet hver dag. 

For mere information besøg: www.nobina.com  

Copyright Nobina 2024