Projektleder - mobilitet og forretningsudvikling

Dine opgaver ligger primært indenfor forretningsudvikling og projektledelse, hvor du skal være komfortabel med projektledelse af og samarbejde med mange forskellige faggrupper internt og eksternt i virksomheden. Du vil få tæt kontakt til trafikselskaber, busproducenter, underleverandører, m.fl. med henblik på at bidrage til Nobinas udvikling af konkurrencemæssige fordele, der gør vi kan fortsætte vores vækst i Danmark. Der vil derudover være opgaver indenfor kvalitetsforbedringer, procesudvikling, IT & miljø og operationel implementering af vundne kontrakter.

Kvalifikationer

Du skal kunne lede og drive en projektudviklingsproces, fra de indledende analyser, til udarbejdelse af koncept, få buy-in fra relevante stakeholders og interessenter, til udarbejdelse af business case, til implementering og til den endelige aflevering af det færdige projekt til driften.

Om denne erfaring er høstet i et job indenfor kollektiv trafik, er ikke afgørende. Det er derimod at du har evnen til at kunne tilegne dig viden indenfor de områder du arbejder med og samtidig flair for at få dine medarbejdere og samarbejdspartnere med på dine ideer og projekter.

Din personlighed er afgørende for din succes. Du motiveres af at være en central ressource i en virksomhed hvor du skal arbejde med kolleger på alle niveauer. Du skal derudover trives med at arbejde med opgaver hvor du selv er med til at definere løsningsmodeller og accepterer at kursen og overordnede beslutninger kan ændre sig løbende.

Det er vigtigt at du:

  • Mestrer Office pakken, særligt Powerpoint og Excel
  • Kan formulere dig strategisk og operationelt både i skrift og tale
  • Har økonomiske forståelse
  • Er komfortabel med at læse og forstå (men ikke nødvendigvis tale) svensk - da vi er en svensk koncern
  • Eventuelt er projektledelsescertificeret
  • Gerne en Bachelor eller Master uddannelse.

 

Nobina tilbyder dig

En spændende stilling med både stort ansvar og stor frihed. At blive en del af et velfungerende team hvor vi har en meget uformel tone og en stærk vision om at vækste samt flytte branchen og mobilitetsområdet.

Om stillingen 

Ansættelsen er på fuld tid. Arbejdstid 37 tim/uge. Individuel lønaftale.  

Spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen:  

Markeds- og forretningsudviklingchef, e-mail: rasmus.noes@nobina.dk 

 

Ansøgning  

Sidste ansøgningsdato: 15-10-2021  

Udvælgelsen sker løbende.

Ansøg

Nobina koncernen er Nordens største aktør inden for persontrafik med bus. Virksomheden omfatter kontraktbaserede regionale rejser i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt interregional trafik i eget regi gennem Swebus. Nobina koncernen omsætter godt 7 milliarder kroner, driver 3.500 busser og er med godt 260 millioner rejser pr. år et af Nordeuropas ti største persontrafikselskaber. Find flere oplysninger på www.nobina.com

Copyright Nobina 2021